Bezoekuren herstel & kortverblijf: 14u – 22u

Ter Sig

Adres

Aalstersestraat 40, Lebbeke

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Ter Sig het best bereiken?

Ter Sig is gelegen te Wieze, deelgemeente van Lebbeke. Het situeert zich in de provincie Oost-Vlaanderen tussen Dendermonde en Aalst, op een goede kilometer van de chocoladefabriek "Callebaut".

De gebouwen van Ter Sig bevinden zich op een hoek die grenst aan 2 verschillende straten, waardoor er 2 adressen zijn: Hoeksken 3 en Aalstersestraat 40, 9280 Wieze (Lebbeke).

Gebruik deze routeplanner.

Via het openbaar vervoer kan u ons bereiken met buslijn 91 (Aalst - Dendermonde - Sint-Niklaas). De bus stopt vlak voor het herstelverblijf.

Is er parking aanwezig?

Zowel de parkeerplaatsen aan de straat Hoeksken, voor het bedrijf "Prefaco" als langs de oprijlaan zijn beschikbaar voor bezoekers.

Mag ik mijn huisdier meebrengen naar Ter Sig?

Het is toegelaten dat kleine huisdieren, type/grootte "Maltezer" een kort bezoek brengen aan de patiënt. Wilt u eerst de toestemming vragen aan de eventuele kamergenoot. Indien het huisdier iets stuk maakt of er iets onverwachts gebeurt bent u hiervoor verantwoordelijk. Het personeel heeft altijd het recht om de toegang van dieren te weigeren. Overnachten van huisdieren is niet toegelaten, tenzij in bijzonder uitzonderlijke gevallen en na het verkrijgen van toestemming van de directie.

Is er een cafetaria verbonden aan Ter Sig?

Jazeker! Bistro 'Bij Mémé en Pépé'. De cafetaria bevindt zich op de benedenverdieping.
De openingsuren:

  • Dinsdag, woensdag en donderdag van 14-18 uur.
  • Op vrijdag en zaterdag van 14-21 uur en op zon- en feestdagen van 11-18 uur.
  • Op maandag is deze caferaria gesloten, maar u kan dan wel terecht in de bar van het dagzorgcentrum, tussen 14-16 uur.
Heeft Reva Ter Sig een Riziv nummer met 71-72?

Neen, Reva Ter Sig is een herstelverblijf dat erkend werd door de Vlaamse regering. Alleen revalidatieafdelingen in een ziekenhuis hebben een Riziv nummer (Federale regering) dat begint met 71/72. 

Is er wifi aanwezig op de kamer?

Op elke verdieping is er kosteloos wifi beschikbaar voor gasten van Ter Sig. De signaalsterkte kan variëren afhankelijk van de locatie, maar u zal zeker een aangename plek vinden waar u moeiteloos online kunt gaan.